Algemene schilderwerken

Voor de algemene schilderwerken werken we samen met klasse leveranciers die hun producten nauwgezet opvolgen en steeds verbeteren zodoende de klanten de beste materialen krijgen voorgeschoteld.

Argo Decor zorgt er voor dat deze top producten op de juiste wijze worden aangebracht. Werken met top producten geeft een veel beter resultaat aan de klant en het is aangenamer werken voor onszelf. Zo heeft het schilderen van plafonds, wanden, deuren, plinten enz. een mooi en tijdloos eindresultaat. Ook het buitenschilderwerk is geen enkel probleem voor ons.

Meer info
Algemene schilderwerken - Voor de algemene schilderwerken werken we samen met klasse leveranciers die hun producten nauwgezet opvolgen en steeds verbeteren zodoende de klanten de beste materialen krijgen voorgeschoteld.

Allerhande muurbekledingen

Allerhande muurbekledingen kunnen een streling voor het oog zijn.
Detail of accentwanden in combinatie met schilderwerk al dan niet aangepast aan gordijnstoffen of raambekledingen zijn perfect mogelijk.

Wij brengen u de staalboeken graag ter inzage thuis.

Meer info
Allerhande muurbekledingen - Allerhande muurbekledingen kunnen een streling voor het oog zijn. Detail of accentwanden in combinatie met schilderwerk al dan niet aangepast aan gordijnstoffen of raambekledingen zijn perfect mogelijk.

Soepele vloerbekledingen

Soepele vloerbekledingen kunnen speels gebruikt worden door ook hier te werken met de verschillende kleuren en materialen. Tapijt, rubber vloerbekleding, linoleum enz. worden gezamenlijk in 1 ruimte verwerkt.

Keuze uit forbo, desso, armstrong, domo, objectflor, enz. zijn maar een deel uit het te verkrijgen assortiment. De stalen worden u graag voorgelegd ter inzage.

Meer info
Soepele vloerbekledingen - Soepele vloerbekledingen kunnen speels gebruikt worden door ook hier te werken met de verschillende kleuren en materialen. Tapijt, rubber vloerbekleding, linoleum enz. worden gezamenlijk in 1 ruimte verwerkt.

Speelse decoratieve technieken

Speelse decoratieve technieken geven aan uw woning dat tikkeltje meer en ook hier zijn veel verschillende mogelijkheden, technieken en kleuren. Stalen worden aangeleverd en indien je een bepaalde keuze gemaakt hebt maar nog niet ten volle overtuigd bent, dan kunnen we u zelfs meenemen naar de leverancier waar de meeste technieken op grote wanden zijn toegepast.

Zelfs projectieschermen zijn niet meer van deze tijd. Deze zijn vervangen door een mooie techniek en geeft lichtreflectie en diepte effect in combinatie met de lichtinval. Dit kan zelf in combinatie met traditioneel schilderwerk en zelfs in de zelfde kleur.

Meer info
Speelse decoratieve technieken - Speelse decoratieve technieken geven aan uw woning dat tikkeltje meer en ook hier zijn veel verschillende mogelijkheden, technieken en kleuren.

Brandvertragende schilderwerken

Brandvertragende schilderwerken kunnen aangebracht worden op diverse ondergronden maar worden meestal toegepast op metalen profielen of kokers. Een meting wordt op voorhand gemaakt zodoende wij kunnen bepalen hoeveel laagdikte op de profielen geplaats moet worden.

Na plaatsing van deze materialen op desbetreffende profielen zal een definitieve meeting uitgevoerd worden waarna bij voldoende laagdikte een geldig attest zal afgeleverd worden.

Meer info
Brandvertragende schilderwerken - Brandvertragende schilderwerken kunnen aangebracht worden op diverse ondergronden maar worden meestal toegepast op metalen profielen of kokers.

Retail schilderwerken

Bent u uw winkel of magazijn aan het verbouwen of her in te richten en dienen er ook schilderwerken, muur en/of vloerbekledingen aangebracht te worden dan kunnen wij hier vast en zeker mee helpen.

Wij werken steeds met de geschikte producten voor de nieuwe shop op de huidige of nieuwe toestand.

Voor de werken aangevangen worden weten we al wanneer de werken klaar zullen zijn en houden wij hier zeker rekening mee zodat de shop, bureel of magazijn tegen die tijd opnieuw in gebruik kan genomen worden. Werken tegen deadlines en in samenspraak met shopverantwoordelijke zijn een must.

Meer info
Retail schilderwerken - Bent u uw winkel of magazijn aan het verbouwen of her in te richten en dienen er ook schilderwerken, muur en/of vloerbekledingen aangebracht te worden dan kunnen wij hier vast en zeker mee helpen.

Argo Decor

Van de kleinste tot de grotere schilderwerken kan je toevertrouwen aan Argo Decor. Opvolging tijdens deze werkzaamheden zijn verzekerd door zaakvoerder Gino die de werven nauwgezet opvolgt en indien nodig bijstuurt.

Ook voor kleuren ben je aan het goede adres. Reeds meer dan 25 jaar ervaring hebben al mooie resultaten opgeleverd en indien gewenst sturen wij een kleurenadviseur bij u kosteloos langs.

 

Bent u op zoek naar een professionele partner voor één of meerdere van onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons via 0479 77 61 57 of via ons Contactformulier.

 

Verklaring over cookies